PADDINGTON COURTYARD.

Inspiration for this courtyard renovation was simply a love of Rome. We wanted to create a perfect garden window that can be seen from the entry of the house looking right through an open planned living space to the rear of the house.

 

A garage was built discreetly behind this wall with a narrow side entry to the back. Feature wall tiling in encaustic spanish green tiles were complimented with the sculptural planting of mature cloud trees, a Roman water feature and designer lighting was used to add a wow factor that allows light to reflect and flow into the house. An oversized mirror from MCM house creates a feeling of space, light and shadow against the old reused brick tiles sourced from Gatherco and popham black and white floor tiles contrast perfectly against the old and the new.

 

Feature wall pots of Italian rosemary and a discreet designer built in bbq give the perfect ambience for entertaining and enjoyment in this little garden of Rome.

© NIKOLL NOBAY DESIGNS 2020

  • Facebook
  • Instagram